Nieuws

Silca Smart Remotes

Silca Remote Car Key is een unieke, kwaliteitsvolle en compacte afstandsbediening die, eenmaal geprogrammeerd, de functies van de originele sleutel dupliceert. De afstandsbediening bestaat uit drie drukknoppen: één om het voertuig te sluiten, één om het voertuig te openen en één om de kofferbak te openen. Bovendien is de afstandsbediening compact dankzij het kwaliteitsvolle inklapbare sleutelblad van Silca.

Met de Silca Smart Remote Programmer kunt u een nieuwe afstandsbediening instellen. Het toestel neemt de nodige specifieke gegevens van het voertuig over van de gespecialiseerde SRP software via een PC of mobiel apparaat en zet deze vervolgens in enkele seconden over op de afstandsbediening via NFC technologie om zo een nieuwe sleutel in te stellen.

Download folder

Silca Unocode 399 Plus

De ideale sleutelfreesmachine voor slotenmakers die bij het dupliceren van sluitsystemen zoveel mogelijk sleutels tegelijkertijd willen verwerken De Unocode 399 Plus is de elektronische sleutelfreesmachine bij uitstek voor het frezen van cilindersleutels via directe en indirecte codes.

De machine werd speciaal ontworpen voor slotenmakers die een groot aantal sleutels tegelijkertijd willen dupliceren: dankzij het ruime werkoppervlak kunnen verschillende optionele accessoires opgesteld worden, zoals een automatische invoer, een stapelaar en een sorteerset om de gedupliceerde sleutels op een ordelijke manier te kunnen verwerken. De machine kan zowel met als zonder computerverbinding werken.

Download folder

30 juni, 2017
Steenhauer.nl gebruikt cookies om de beste winkelervaring te waarborgen. Gedeeltelijke cookies worden door derde partijen ingesteld Privacy Info