Nieuws

De nieuwe Silca Smart Pro is er!

De Smart Pro is een geavanceerd en gebruiksvriendelijk toestel voor het eenvoudig programmeren van zowel transpondersleutels, proximity sleutels als afstandsbedieningen en voor het lezen van de pincodes voor tal van fabrikanten. Het apparaat beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface voor het touchscreen en bevat de volledige Advanced Diagnostics Info Quest databank met meer dan 5000 voertuigmodellen. Het is een flexibele, allesomvattende oplossing die de gebruiker een combinatie van verschillende aankoopopties biedt.

31 mei, 2018

Advanced Diagnostics Software Update ADS231

De ADS231 software-update voor het programmeren van sleutels bevat nu ook de precoderingsfunctie voor de secundaire markt van Fiat®afstandsbedieningen via de Smart Aerial of RW4 Plus/Fast Copy Plus. Klanten die de Smart Aerial niet hebben aangekocht, hebben de optie om de Silca RW4 Plus/Fast Copy Plus en de ADC243 kabel te gebruiken voor het precoderen.

15 mei, 2018

Advanced Diagnostics Software Update ADS258

De vorige lijst met softwaretoepassingen is uitgebreid en dekt nu meer voertuigen. Daarnaast bevat de nieuwe update ook de precoderingsfunctie voor de secundaire markt van Fiat® afstandsbedieningen via de Smart Aerial of RW4 Plus/Fast Copy Plus. Klanten die de Smart Aerial niet hebben aangekocht, hebben de optie om de Silca RW4 Plus/Fast Copy Plus en de ADC243 kabel te gebruiken voor het precoderen.

15 mei, 2018

Silca T80+ transponders

Silca introduceert de nieuwe T80+ transponder!

The cloning solution for Texas® 80 bit for Ford®, Toyota®, Hyundai® and Kia®

*Minimale versie software RW4PLUS: 04.06.091

*M-box vereist in meste gevallen

30 april, 2018

Silca Proximity Sleutels voor Nissan®

Silca presenteert met trots twee nieuwe referenties voor het dupliceren van Nissan® proximity sleutels. Deze proximity sleutels van Silca vormen de perfecte oplossing voor het vervangen van beschadigde of verloren geraakte proximity sleutels of kunnen gewoonweg dienen als reserve in geval van nood.

22 maart, 2018
Steenhauer.nl gebruikt cookies om de beste winkelervaring te waarborgen. Gedeeltelijke cookies worden door derde partijen ingesteld Privacy Info