U heeft van ons een "Sleutelservice" sticker ontvangen en wij willen u graag adviseren over het aanbrengen op de juiste wijze. Let goed op, er zijn twee verschillende soorten "Sleutelservice" stickers. BUITENkant plakken en BINNENkant plakken.

Sticker aan BUITENkant plakken

Instructie BUITENkant plakken (inclusief illustraties)

1: De “Sleutelservice” sticker wordt aan de buitenkant van het raam en/of etalage geplakt. Maak het te beplakken oppervlak dus eerst goed schoon, zand en vet vrij.

2: Positioneer de sticker, zonder deze van het schutvel (de drager) af te halen en zet deze vervolgens vast m.b.v. schilderstape. Zoals hieronder weergegeven links, rechts en verticaal over het midden.

3: Snij het stuk tape aan door net naast de sticker, deze fungeert later als referentiepunt.

4: Sla de kant die zojuist “los” is gesneden om en pel voorzichtig het schutvel van de sticker en snij deze (zo netjes en recht mogelijk) af.

5: Sla de sticker nu terug en lijn de stukjes tape op elkaar aan om de juiste positie te behouden. Wrijf de sticker op het raam door met de zachte zijde van de spatel op en neer te bewegen. en snijd de linker door.

6: Sla de sticker nu naar de andere kant om en verwijder het resterende stuk schutvel.

7: Sla de sticker nu terug en lijn de stukjes tape op elkaar aan om de juiste positie te behouden. Wrijf de sticker op het raam door met de zachte zijde van de spatel op en neer te bewegen.

8: Als je de instructies goed hebt gevolgd zit de sticker nu goed op het raam. Zitten er toch nog wat luchtbellen onder de sticker, dan kunt u deze met het puntje van een scherp mes doorprikken. Doe dit dan aan de zijkant van de luchtbel en druk met uw vinger de lucht in de richting van het gaatje.

Sticker aan BINNENkant plakken 

Instructie BINNENkant plakken (inclusief illustraties)

1: Binnen plakken(nat plakken): De “Sleutelservice” sticker wordt aan de binnenkant van het raam en/of etalage geplakt. Maak het te beplakken oppervlak dus eerst goed schoon en vet vrij.

2: Vul een plantenspuit met water en een klein scheutje afwasmiddel. Spuit het te beplakken oppervlak goed nat. Het afwasmiddel stelt de kleefkracht van de sticker even uit, zo kunt u de sticker straks gemakkelijk positioneren

3: Verwijder het schutvel van de sticker en spuit de lijmlaag ook goed nat met hetzelfde “sopje”. Dit kunt u alleen doen, maar wanneer iemand u hierbij kan assisteren is dit prettig.

4: Plaats de sticker op het vochtige raam. U kunt de sticker nu over het raam laten glijden tot deze de juiste positie heeft.

5: Zodra de sticker de juiste positie heeft, trekt u met een raamwisser/trekker het sopje achter de sticker vandaan. Doe dit eerst in het midden, u zet de sticker hiermee vast op de huidige positie Om de trekker goed over de sticker te laten glijden kunt u deze ook nog een beetje nat spuiten.

6: Trek vervolgens de rest van het water achter de sticker vandaan, werk hierbij van binnen naar buiten. Mocht er een kleine hoeveelheid vocht achter de sticker blijven zitten, dan trekt dit vanzelf weg.

7: Als je de instructies goed hebt gevolgd zit de sticker nu goed op het raam. Zitten er toch nog wat luchtbellen onder de sticker, dan kunt u deze met het puntje van een scherp mes doorprikken. Doe dit dan aan de zijkant van de luchtbel en druk met uw vinger de lucht in de richting het gaatje

Steenhauer.nl gebruikt cookies om de beste winkelervaring te waarborgen. Gedeeltelijke cookies worden door derde partijen ingesteld Privacy Info