Nieuws

Silca afstandsbediening voor BMW®

Silca introduceert een nieuwe afstandsbediening voor BMW®, de perfecte oplossing om kapotte of kwijtgeraakte originele sleutels te vervangen. Of om een reservesleutel te maken voor noodgevallen. Indien officiële BMW ISTA update (naar CAN 3++) is uitgevoerd, is het niet mogelijk om de HU131RS05 te programmeren met de SmartPro.

Silca Remotes Original die beschikbaar zijn: Silca Remotes Original

Silca Key Programs


Windows heeft sinds 8 januari 2019 een beveiligingsupdate uitgebracht die er voor kan zorgen dat het Silca Key Program niet meer functioneert. De oorzaak van dit probleem ligt bij de beveiligingsupdates van Windows.

  1. Download onderstaande Patch
  2. Open Patch314.exe bestand, volg instructies van installatie
  3. U kunt nu SKP weer openen en gebruiken

Aangezien Microsoft pas in februari een definitieve oplossing vrij gaat geven, kan het zijn dat u bovenstaande Patch vaker moet gebruiken als SKP niet juist opstart.

Download Patch

14 januari, 2019

Nieuwe verzendtarieven 2019

Vanaf 1 januari 2019 zullen onze verzendtarieven veranderen

Al onze pakketten worden dagelijks verzonden via PostNL (met handtekening voor ontvangst). Nadat uw bestelling is afgehaald door PostNL, krijgt u per e-mail een bericht met daarin een link naar Track & Trace. Met behulp van Track & Trace kunt u de status van uw zending nauwkeurig volgen.Nederland

Totaalbedrag bestelling is lager dan € 199,00 ex btw, verzendkosten zijn €8,20.
Totaalbedrag bestelling is hoger of gelijk aan € 199,00 ex btw, verzending is gratis.

Indien u een spoedzending heeft die voor een bepaald tijdstip op maandag t/m vrijdag afgeleverd moet worden, kennen we de volgende toeslagen (naast de standaard verzendtarieven) :

De volgende dag voor 10.00 uur in huis kost € 14,50 n/ex*
De volgende dag voor 12.00 uur in huis kost € 10,- n/ex*
*De bestelling dient ruim op tijd geplaatst te worden. Mocht het afgesproken tijdstip onverhoopt niet gehaald worden, zal het extra bedrag worden gecrediteerd.


België / Duitsland

Totaalbedrag bestelling is lager dan € 300,00, verzendkosten zijn €15,00.
Totaalbedrag bestelling is hoger of gelijk aan € 300,00, verzending is gratis.

13 december, 2018
Steenhauer.nl gebruikt cookies om de beste winkelervaring te waarborgen. Gedeeltelijke cookies worden door derde partijen ingesteld Privacy Info