Nieuws

Advanced Diagnostics Software Update ADS231

De ADS231 software-update voor het programmeren van sleutels bevat nu ook de precoderingsfunctie voor de secundaire markt van Fiat®afstandsbedieningen via de Smart Aerial of RW4 Plus/Fast Copy Plus. Klanten die de Smart Aerial niet hebben aangekocht, hebben de optie om de Silca RW4 Plus/Fast Copy Plus en de ADC243 kabel te gebruiken voor het precoderen.

15 mei, 2018

Advanced Diagnostics Software Update ADS258

De vorige lijst met softwaretoepassingen is uitgebreid en dekt nu meer voertuigen. Daarnaast bevat de nieuwe update ook de precoderingsfunctie voor de secundaire markt van Fiat® afstandsbedieningen via de Smart Aerial of RW4 Plus/Fast Copy Plus. Klanten die de Smart Aerial niet hebben aangekocht, hebben de optie om de Silca RW4 Plus/Fast Copy Plus en de ADC243 kabel te gebruiken voor het precoderen.

15 mei, 2018

Silca T80+ transponders

Silca introduceert de nieuwe T80+ transponder!

The cloning solution for Texas® 80 bit for Ford®, Toyota®, Hyundai® and Kia®

*Minimale versie software RW4PLUS: 04.06.091

*M-box vereist in meste gevallen

30 april, 2018

Silca Proximity Sleutels voor Nissan®

Silca presenteert met trots twee nieuwe referenties voor het dupliceren van Nissan® proximity sleutels. Deze proximity sleutels van Silca vormen de perfecte oplossing voor het vervangen van beschadigde of verloren geraakte proximity sleutels of kunnen gewoonweg dienen als reserve in geval van nood.

22 maart, 2018

Software Renault® 2018 ADS268

Advanced Diagnostics brengt nieuwe software uit voorRenault® voertuigen. ADS268 software is ontwikkeld voor het omzeilen van de pincode voor een meer gestroomlijnde procedure bij het programeren.

Meer informatie, klik hier

07 maart, 2018

Digitaal factureren via Order2Cash

Alle facturen zullen vanaf 1 maart 2018 digitaal verstuurd worden en niet meer per post. Hiervoor hebben wij wel uw e-mailadres nodig.

Wij werken met Order2Cash, op deze manier worden facturen veilig verzonden en bewaard voor u. Standaard ontvangt u de factuur in PDF formaat per email. U heeft tevens de mogelijkheid om de facturen in een ander formaat dan PDF te ontvangen/downloaden.

Graag vernemen wij van u, indien nog niet bekend bij ons, naar welk e-mailadres wij de facturen kunnen sturen.

12 februari, 2018
Steenhauer.nl gebruikt cookies om de beste winkelervaring te waarborgen. Gedeeltelijke cookies worden door derde partijen ingesteld Privacy Info